Bel ons op: 075 - 202 45 96

  Uw tandarts in Zaandam

  Bij De mondhygiënist en Tandarts Zaanstad in Zaandam kunt u terecht voor alle voorkomende behandelingen.

  Het aanmelden bij een tandarts vormt vaak een drempel voor veel mensen. Om uw aanmelding laagdrempelig te houden wordt u ontvangen in een sfeervolle omgeving. Onze filosofie is dat u zich hier sneller zult thuis voelen dan in een kille ruimte, die u vaak tegenkomt in tandartspraktijken. Ontspanning is belangrijk voor een juiste behandeling door de tandarts en geeft de patiënt rust, wat ook de ingrepen door een tandarts beter doet verlopen. Uw tandarts neemt alle tijd voor u, zodat wij rekening kunnen houden met uw gevoelens en eventuele angsten en daarbij zorgen wij dat wij u steeds op de hoogte houden van de voortgang en wat de volgende stappen zullen zijn.

  Advies over uw gebit

  Naast de behandelingen kunnen wij u ook goed adviseren over hoe u uw gebit in topconditie kunt houden. Een groot onderdeel daarvan is gezonde voeding. Als u zich aanmeldt als nieuwe patiënt, zult u direct ervaren dat persoonlijke aandacht voor u het verschil kan maken. Wij streven altijd naar een vertrouwensband met u, om zo de drempel te verlagen. Het is in uw belang om uw gebit regelmatig te laten controleren. Angst of een vervelende ervaring mag dit niet in de weg staan, daarom bent u vanaf de eerste aanmelding bij uw tandarts verzekerd van de juiste zorg en informatie.

  Welkom in onze tandartspraktijk

  Een stralende glimlach is vaak het eerste wat mensen zien, ons team helpt u graag op weg naar een gezond gebit. De praktijk bestaat uit een vaste groep personen, hierdoor heeft u niet te maken met een steeds wisselend team, wat u tot een individu en geen nummer maakt. Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in het stadshart van Zaandam, dan ligt de keuze voor ons voor de hand. Wij nemen nog nieuwe patiënten aan en heten u graag welkom.

  Ons Adres

  Zuiddijk 115
  1501 CD, Zaandam

  T: 075 - 202 45 96

  E: info@de-mondhygienist.com

  Openingstijden:

  Maandag, woensdag en donderdag
  8.00 uur tot 17.00 uur
  Dinsdag
  8.00 uur tot 20.00 uur
  Vrijdag 
  9.00 uur tot 16.00 uur

  Wij werken met

  Infomedics

  Wij zijn lid van

  KRM Logo
  NVM Logo
  KNMT Logo