De Mondhygiënist en Tandarts Oostzaan: complete gebitszorg voor u en uw kind

Voor de complete gebitszorg onder één dak maakt u in Oostzaan met De Mondhygiënist en Tandarts de beste keuze.

Onze uitstekende vakkennis gaat samen met een prettige huiselijke sfeer in onze tandartspraktijk waardoor ook kinderen zich uitstekend bij ons thuis voelen. Als kindertandarts in Oostzaan zorgen wij ervoor dat uw zoon of dochter geen angst (meer) heeft om een gebitsbehandeling te ondergaan.

Voor volwassenen kunnen wij een zeer uitgebreide mond- en gebitszorg aanbieden. Uiteraard bent u welkom voor de reguliere controles en vullingen, maar ook met esthetische behandelingen kunnen wij u perfect van dienst zijn. Onze vaste team van tandartsen en mondhygiënisten is uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voeg daarbij een tandartspraktijk met de modernste apparatuur en u bent verzekerd van een vakkundige behandeling van uw tanden.

Tandarts Zaandam
tandarts Zaandam

Esthetische behandelingen

Wat heeft De Mondhygiënist en Tandarts in Oostzaan zoal te bieden? TrioClear bijvoorbeeld. Dat is op het gebied van esthetische behandelingen een vrij nieuwe techniek om tanden recht te zetten. Dat gebeurt met een onzichtbare beugel die uw gebit zonder pijn weer prachtig in lijn krijgt. Ook voor andere esthetische behandelingen zoals sealen, bleken of facings zijn wij voortreffelijk toegerust. U wilt een stralend gebit, dan is De Mondhygiënist en Tandarts in Oostzaan dé oplossing.

krt logo

Voor meer informatie of contact kunt u ons altijd bereiken via telefoonnummer : 075- 202 45 96

Preventie en complete tandheelkundige zorg

Onze mondhygiënisten zorgen ervoor dat met heldere adviezen en praktische tips uw mond en gebit in de beste vorm komen en blijven. Voorkom tandvleesontsteking of parodontitis en laat u aan de hand nemen in onze tandartspraktijk. Uiteraard gaat alles in nauw overleg met de tandartsen zodat uw gebit de meest complete zorg krijgt.

De Mondhygiënist en Tandarts staat sinds 2012 voor persoonlijke zorg. In ons karakteristieke pand in het oude stadshart van Zaandam willen wij u een warm welkom geven. Wij werken al jarenlang met een vast team wat bij onze cliënten een vertrouwd gevoel geeft.

Scroll naar top