Tandarts Zaandam en De Mondygienist: vakkundig en huiselijk

Naast de beste zorg voor uw gebit wilt u ook graag op het gemak worden gesteld bij uw tandarts. Dan bent u bij De Mondhygiënist en Tandarts Zaandam precies op het goede adres. Wij zijn de tandartspraktijk in Zaandam waar een vakkundig en vast team zorgt voor een fijne persoonlijke benadering.

Het is ook de reden dat ouders hun kroost met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Ook als kindertandarts staan we in Zaandam uitstekend bekend. We proberen ervoor te zorgen dat uw zoon of dochter zonder angst in onze stoel ligt en met vertrouwen de volgende keer weer terugkomt.

Tandarts Zaandam
tandarts Zaandam

Esthetische behandelingen

Esthetische behandeling zijn in elke tandartspraktijk een belangrijk onderdeel geworden. Dat is bij De Mondhygiënist en Tandarts Zaandam niet anders. Zo zijn wij gespecialiseerd  in Trioclear™. Dat is een onzichtbare beugel die jouw gebit comfortabel met kleine stapjes een prachtige uitstraling geeft. Andere esthetische behandelingen zijn het sealen en bleken van uw tanden of het plaatsen van facings.

Natuurlijk kunt bij onze tandartspraktijk in Zaandam ook terecht voor de reguliere mond- en gebitszorg. Controles en vullingen zijn nog altijd de basis van elke tandartspraktijk, dat is in Zaandam niet anders. Met advies en preventieve behandelingen proberen we uw tandvlees en gebit in zo goed mogelijke conditie te krijgen of te houden. Dat kan een korte poetscursus zijn, maar ook voedingsadvies om uw gebit in vorm te houden.

Daarnaast bent u verzekerd van een aantrekkelijk tarief.

krt logo

Voor meer informatie of contact kunt u ons altijd bereiken via telefoonnummer : 075- 202 45 96

Tandartspraktijk Zaandam: Sfeervol en huiselijk

Het complete aanbod maakt De Mondhygiënist en Tandarts Zaandam tot de beste keus. Onze (assistent)tandartsen en mondhygiënisten staan garant voor kwaliteit en vakmanschap. Uiteraard werken we met de modernste apparatuur en houden we de laatste ontwikkelingen nauwgezet in de gaten.

Wij beschikken over een sfeervolle tandartspraktijk in het oude stadshart van Zaandam waarin we een huiselijke sfeer hebben gecreëerd. Kortom: bij De Mondhygiënist en Tandarts Zaandam vindt u alles op het gebied van uw gebits- en mondzorg onder één dak!

Scroll naar top